Optiek-Plessers | PALO
16649
single,single-portfolio_page,postid-16649,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-5.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.3,vc_responsive
 

PALO

About This Project

PALO is het authentieke houten brillen merk uit Barcelona sinds 2010. Geïnspireerd door de natuur heeft elke PALO  een unieke rand. De natuurlijke houten kozijnen zijn een combinatie van traditioneel vakmanschap en uitzonderlijk design. Zij presenteren natuurlijk de prachtige graan patronen en kleurrijke lagen van skateboard om een gedurfde stijl verklaring af te leggen.

Palo’s Vision: HOUT HOUDING
Om producten die niet alleen  onze passie voor design belichamen en innovatie met behulp van natuurlijke materialen te creëren, maar dat ook een verschil maken door ons inspireren om anders te denken, te duwen onze grenzen en leven in meer authentiek, spontaan en op een duurzame manier.

Knock On Wood
Palo is een designer brillen merk geboren in Barcelona die frames ontwerpt aan de eisen van de levensstijl van de meest veeleisende rijders tevreden te stellen. Synoniem met intrinsieke kwaliteit en innovatie geïnspireerd op de natuur, heeft Palo een symbool van de meest succesvolle rijders die de grenzen van de definitie van het onmogelijke te duwen geweest. Deze persoonlijkheden hebben hun voorkeur voor de Palo legende en geïnterpreteerd zijn authenticiteit met hun eigen karakter en stijl. Ze blijven kloppen op hout met hun Palo terwijl duwen hun eigen grenzen tot het uiterste elke dag. Sinds haar oprichting tot heden, heeft het merk Palo volgehouden dat aura van vakmanschap en de fascinatie van de grote renners die van hen houden en draag ze aan een gedurfde stijl verklaring af te leggen.

Category
ZON