Optiek-Plessers | OLIVER PEOPLES
16628
single,single-portfolio_page,postid-16628,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-5.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.3,vc_responsive
 

OLIVER PEOPLES

About This Project

Oliver Peoples ontstond in 1986, in het hart van West Hollywood, California, op de iconische Sunset Boulevard. Als mede oprichter en creatief directeur opende ‘Larry Leight’ voor het eerst de deuren van zijn optische boutique.

Oliver Peoples was toen vooral gespecialiseerd in optische brilmonturen. De handgemaakte monturen waren toen slechts beschikbaar in beperkte oplagen en vervaardigd uit de fijnste materialen aan ongeëvenaarde kwaliteit. Nog steeds blijven ze trouw aan deze filosofie.

Subtiliteit was en is nog steeds de leidraad doorheen de collecties. Het logo is daar een voorbeeld van, het benadrukt de schoonheid van het design en spreekt aan voor smaakmakers die een statement willen maken zonder reclame.

De ultieme Oliver Peoples consument is een zelfverzekerde intellectueel met een progressief gevoel voor mode, eentje die vernuft en kwaliteit weet te combineren met een expressieve stijl. Oliver Peoples is de keuze voor velen van de Hollywood- elite, zoals Reese Witherspoon, Robert Downey Jr en Katie Holmes.

Category
OPTISCH, ZON