Optiek-Plessers | HAMBURG EYEWEAR
163
single,single-portfolio_page,postid-163,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-5.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.3,vc_responsive
 

HAMBURG EYEWEAR

About This Project

Weg met overbodige franje. Dat was de uitdrukkelijke bedoeling van Dietmar Kleis, Wolfgang Kampf en Christian Eydam wanneer ze op hun label Hamburg Eyewear in 2005 En ze hebben schitterend succesvol in te doen geweest -. Zeggen brillen fans van Hamburg naar IJsland.

U zult tevergeefs zoekend naar als je op zoek bent naar een chic label op de racks in Hamburg Eyewear-Brillen. Voor de prachtig vervaardigde acetaat en titanium glazen uit de Hanzestad worden onderscheiden door iets heel anders: iets wat wij noemen typische Scandinavische terughoudendheid. En eerste klas kwaliteit. Dus het is geen verrassing dat dit alles understatement uiteindelijk maakt u zich onderscheiden van de rest. Het succes reikt tot ver buiten de grenzen van het magazijn wijk van Hamburg, ook: Uwe, Merle & Co zijn gegaan naar een totaal van 17 landen te veroveren met hun discrete charme. Hoewel dit klinkt allemaal heel indrukwekkend, hebben Hamburg Eyewear oprichters Dietmar Kleis, Wolfgang Kampf en christelijke Eydam niet laten succes naar hun hoofd. Je zou bijna niet anders verwacht van dit trio van ware Hamburg jongens.

Category
OPTISCH