Optiek-Plessers | Over ons
15766
page,page-id-15766,page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-5.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.3,vc_responsive
 

Over ons

Optiek Plessers - Optiekzaak Bree - Limburg

home_square_4

DE WINKEL – OPTIEKZAAK LIMBURG BREE

Optiek Plessers is een zelfstandige optiekzaak in het centrum van BREE. Het is opgericht in 2008 door Dhr. Plessers Philip (Opticien-Optometrist) en wordt zorgvuldig uitgebaat en uitgebouwd tot een speciaalzaak in brillen, zonnebrillen, contaclenzen, enz…

Optiek Plessers zorgt ervoor dat u met een unieke bril en klare kijk terug in de wereld staat.

Onze ogen vormen de poort naar de wereld. Wij zien en beleven kleuren, lichtcontrasten en afstanden. Een optimale begeleiding is hierin heel belangrijk. Daarom komt persoonlijk en professioneel advies bij ons op de eerste plaats.

HET TEAM

• Zaakvoerder ‘Philip Plessers’ heeft Optiek Plessers opgericht in 2008 en staat in voor het dagelijks beleid, de verkoop, het opmeten van de ogen en het aanpassen van contactlenzen.

• In 2013 is Chalitova N. ons team komen vervoegen. Zij zal u adviseren bij de keuze van uw nieuwe bril, het opmeten van de ogen en het aanpassen van uw contactlenzen.

• Beiden beschikken over een bachelor diploma Optiek/Optometrie.

• De huismascotte van Optiek Plessers is ‘Charlie de Waakhond’. Hij staat in voor de dagelijkse veiligheid en houdt achter de schermen een oogje in het zeil.

overons_square_2
home_square_5

DE VISIE VAN OPTIEK PLESSERS – OPTIEKZAAK BREE

Optiek Plessers werkt voornamelijk met onafhankelijke brilmerken en gaat altijd voor kwaliteit. Veelal zijn de merken handgemaakt en zit er een verhaal en/of filosofie achter.

Zaakvoerder Plessers Philip, bezoekt dan ook jaarlijks de meest grote en waardevolle beurzen van Europa nl. Munchen, Parijs en Milaan.

De brilfabrikanten moeten meedenken met ons en wij doen hetzelfde met onze klanten. De klant staat altijd centraal en er wordt ten alle tijden gestreefd naar een optimale klanttevredenheid en service, ook na verkoop. Bij Optiek Plessers worden er individuele oplossingen aangeboden voor uw zicht.